logo
    
Domov
Bio
Galerije
Povezave
Moji Najljubši
Kontakt
Ponudba
 

microphone
Povezave
Blog Stand-up komedijanta Perice Jerković


Domača stran Stand-up komedijanta Tina Vodopivca

Domača stran Kluba Stand-up komedije

Domača stran Stand-up komedijanta Marka Murča

Vid Valič

»Komik, igralec in TV voditelj Vid Valič, že deset let ustvarja na slovenski medijski in Stand-up sceni. Njegovi bolj vidni projekti so predstave: »Udar po moško« ter »Udar po moško 2«, »Do nazga« ter »Ebola«. Tv oddaje: »Slovenija ima talent« (5. sezon), »Vid in Pero šov« (3. sezone), »Stand-up comedy roast Vida Valiča« in produkcija oddaje »StendAp« v kateri je poleg njega nastopilo še 15 komikov in komedijantk. Na tej strani lahko najdete datume njegovih nastopov in predstav, galerijo slik, kontaktne podatke, življenjepis ter vse, kar hočete vedeti, o njegovi novi avtorski komediji »Tvoj bodoči bivši mož«..

Tvoj bodoči bivši mož

Vid Valič predstava tvoj bodoči bivši mož
Vid Valič bi se rad poročil. Že od nekdaj. Ampak, kaj narediš, če se hočeš poročit, pa ne najdeš ta prave? Kaj narediš, če najdeš ta pravo, pa se ona noče poročit s tabo? Kaj narediš, če zasnubiš 20 žensk v dveh letih in ti vsaka reče NE?! In kaj narediš, če ti kakšna dejansko reče DA? »Samsko življenje večinoma ni izbira ampak posledica. Če si samski pri 25ih si normalen moški, če si samski pri 35ih letih te imajo ljudje za psihopata ali geja.

Ampak kakšno vezo imajo pri vsem tem menihi?« »Kako osvajat žensko, s katero se hočeš družit samo en večer in kako osvajat žensko, da bo ostala s tabo dlje časa? Ali plešavost pomaga? Kakšna je formula za uspešen zmenek? Pojma nimam! Sem jih dal pa veliko čez.« »Zakaj toliko parov živi na koruzi in drugih žitaricah? Zakaj je poroka za ljudi samo še list papirja, ki ga ni nujno imet. Zakaj smo romantično poroko zamenjali za višje otroške dodatke in cenejšo šolsko prehrano.

Pravijo, da je poroka draga stvar ampak na matičnem uradu pravijo, da je prvič zastonj.« »Zakaj se ljudje spremenimo, ko se navadimo drug na drugega. Zakaj ne moremo ostati tako prijazni in uvidevni kot smo bili na prvem zmenku. Kdaj se romanca izgubi, kako jo lahko pripeljemo nazaj in kje nam pri tem lahko pomaga udomačeni piton?« V tej osebno izpovedni komediji bo Vid Valič iskal odgovore na ta vprašanja in morda bo prav on tisti, ki bo na koncu rekel DA. Najbrž ne….ampak mogoče… »Tvoj bodoči bivši mož« je komedija, kjer boste našli koščke svojega življenja, ki jih boste lahko lepili skupaj in Valič vam bo priskrbel lepilo.

Opomba: Gledalke in gledalci z nakupom vstopnice ne dobijo dejanskega lepila.

Več informacij lahko dobite na uradni spletni strani Vida Valiča na naslovu www.vidvalic.si


© 2007 izhod | Design by JV